+31 (0)85 401 1616 — info@lanox.nl

Subsidie

Zie hier het subsidie traject bij Lanox B.V.

Individuele aanvraag
Project basis
Individuele aanvraag

Aanvraag

Lanox logt in op het E-loket van het RVO en vult alle gegevens in die nodig zijn om de aanvraag tot verlening subsidie aan te kunnen vragen. Lanox krijgt vervolgens direct een referentienummer, waarna de ketel kan worden aangeschaft.

Verlening subsidie

Binnen 8 weken ontvangt u de verlening (toekenning aanvraag) van het RVO. In veel gevallen is de ketel al geïnstalleerd en kunnen we met behulp van deze brief de ketel gaan vaststellen.

Vaststelling

Er wordt gecontroleerd of de kachel correct is aangesloten. De serienummers van de kachel worden doorgegeven aan het RVO. Tevens vindt er een keuring plaats door Lanox (erkende installateur). Dit gebeurt aan de hand van een ingebruiksstellingformulier... dit is tevens uw garantieformulier.

Betaling

Na vaststelling duurt het nog 13 à 14 weken totdat de subsidie wordt uitbetaald.

Project basis

Aanvraag

Lanox logt in op het E-loket van het RVO en vult alle gegevens in die nodig zijn om de aanvraag tot verlening subsidie voor 2 of meerdere kachels aan te kunnen vragen. Lanox krijgt vervolgens direct een referentienummer, waarna de eerste ketel al kan worden aangeschaft.

Verlening

Binnen 8 weken ontvangt u de verlening (toekenning aanvraag) van het RVO. U kunt dat over de reeds geïnstalleerde kachels een voorschot ontvangen.

Voorschot

U kunt over het reeds geïnstalleerde deel één voorschot aanvragen. In het geval van 2 ketels, waarvan er eentje is geïnstalleerd, kunt u over de eerste geïnstalleerde kachel 90% van het bedrag ontvangen.

Vaststelling

Wanneer het gewenste aantal ketels is geïnstalleerd (dit hoeft niet het totaal te zijn waarover de subsidie is aangevraagd), wordt er gecontroleerd of de kachels correct zijn aangesloten. De serienummers van de kachels worden doorgegeven aan het RVO. Tevens vindt er een keuring plaats door Lanox. Dit gebeurt aan de hand van een ingebruiksstellingformulier... dit is tevens uw garantieformulier.

Betaling

Na vaststelling duurt het nog 13 à 14 weken totdat het overige deel van de subsidie wordt uitbetaald.